Tips voor gezond haar en een mooi kapsel

mooi haar

Een perfect kapsel, zonder moeite

Wakker worden met een zogenaamd bedhoofd, ruw haar en een geruïneerd kapsel, het is voor sommige slapers een bekend probleem. Dit is vooral jammer wanneer de kapper uw kapsel net optimaal in model heeft gebracht. Daarnaast kan het gebeuren dat het haar vol knotten zit. Een drama in de ochtend en voor velen een tijdrovende klus om het gewenste haar weer in model te krijgen. De oplossing kan een slaapmuts zijn maar heeft u al weleens gedacht aan een ander kussensloop? Bij het wakker worden een perfect kapsel, zonder moeite. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Daarnaast hebben kappers de beste tips en behandelingen!

Tijd voor een nieuw kussensloop voor een beter kapsel?

Tijdens de slaap draaien en woelen wij heel wat af.  Door het woelen en wrijven over het kussensloop kan het haar ruw worden, met een warrig haar en een geruïneerd kapsel als resultaat. Een oplossing hiervoor kan een kussensloop van zijde zijn. Doordat een kussensloop van zijde een compleet ander product is dan een katoenen kussen heeft het een aantal voordelen. Het is milieuvriendelijk en  ademt goed. Doordat de stof glad is veroorzaakt het weinig tot geen wrijving.
Hierdoor heeft het haar meer glans, blijft beter in model, worden knopen en klitten voorkomen.  Ook vermindert een zijden kussensloop het ontstaan van vouwen in het gezicht. Een waar schoonheidsslaapje dus!

Behandeling voor een gewenst kapsel

Daarnaast kunt u de plaatselijke kapper vragen wat de mogelijkheden zijn voor klitten. Zo heeft de kapper in Dordrecht verschillende behandelingen die het haar verbeteren en langer in model houden. Zij werken ook met professionele producten die zorgen voor perfect gezond haar. Na een bezoek aan de kapper of misschien wel een ander kussensloop kan worden genoten van de optimale uitstraling van uw haar en een perfect kapsel.

Elke vrijdag een nieuwe (natural) beauty tip in je mailbox!

Haal elke week voordelen voor een mooie huid en haren uit onze gratis natuurlijke beauty tips. Wil je ook op de hoogte blijven, vul hieronder je e-mail adres in

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *